ایمپلنت دندان، مزایا و معایب آن
نوشته شده توسط : نت ابزار

در گذشته روش هایی برای جایگزینی دندان های از دست رفته وجود داشت که شامل ایرادات کلی و جدی بودند، اما امروز ایمپلنت دندانی روشی است که با کمترین میزان پشیمانی در آینده به شما لبخندی زیبا را هدیه می‌کند. امروز می‌خواهیم در مورد مزایا و معایب ایمپلنت های دندانی با شما صحبت کنیم و اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار دهیم. با ما همراه باشید.

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت از چند بخش تشکیل شده که قسمتی که به ریشه دندان وصل می شود حالت فلزی پیچ مانند دارد و داخل فک و لثه پیچ می شود که در سر آن دندان مصنوعی که شبیه دندان واقعی شما به نظر می‌رسند و جنس بسیار با کیفیتی دارند قرار می گیرد. همچنین ایمپلنت یک روش جایگزین برای دندان های مصنوعی و یا بریج می باشد.

ایمپلنت فوری

ایمپلنت فوری به گونه ای است که یک دندان کشیده می‌شود و بلافاصله ایمپلنت در محل کشیدن دندان قرار میگیرد که این مدل ایمپلنت بسته به شرایط استخوان و بافت دهان بیمار ممکن است به صورت یک مرحله ای و دو مرحله ای انجام شود این روش برای تمام بیماران تجویز نمی شود.

مراحل انجام جراحی ایمپلنت

نحوه انجام دادن عمل جراحی ایمپلنت به نوع کاشت و وضعیت استخوان فک فرد بستگی دارد. ایمپلنت دندان به روش‌های مختلفی انجام می‌شود که این روشها عبارتند از:

  • ایمپلنت یک مرحله ای

در ایمپلنت یک مرحله ای دندانپزشک در محل دندانی که تازه کشیده شده و یا دندانی که قبلا کشیده شده و بهبود یافته ایمپلنت را قرار می‌دهد و بلافاصله بعد از اینکه ایمپلنت را قرار داد دندان را به آن پیچ می کند. این مرحله مزیتی که دارد این است که دیگر برای جراحی مرحله دوم احتیاجی نیست.

  • ایمپلنت فوری و بارگذاری اولیه
  • ایمپلنت در همان روز

روش ایمپلنت در همان روز به اینگونه است که ابتدا چندین ایمپلنت روی جای دندان کشیده شده پیچ می شود بعد از چند ساعت یک قرص کامل دندان موقت یا دائمی روی آن نصب می شود.  این روش اغلب برای درمان فک پایین مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین در این روش اگر دندان موقت مورد استفاده قرار بگیرد معمولا بعد از طی کردن کامل دوره بهبودی، یک بریج دائمی جایگزین آن می شود.

  • ایمپلنت فوری
  • ایمپلنت دو مرحله ای

ایمپلنت دو مرحله ای همانند ایمپلنت یک مرحله‌ای در محل دندان تازه کشیده شده و یا دندانی که کشیده شده و بهبود یافته قرار گرفته می‌شود و بعد از آن با لایه ای از لثه پوشیده می شود تا دیده نشود. این مرحله اول درمان است؛ ولی برخلاف ایمپلنت یک مرحله‌ای که در این قسمت به پایان می رسد، مرحله بعدی این مدل چند هفته یا چند ماه بعد صورت می گیرد.

همچنین درباره تغذیه و رژیم غذایی بعد از ایمپلنت بیشتر بخوانید.

مزایا و معایب ایمپلنت

جراحی به روش ایمپلنت دندانی مسلماً معایب و مزایای مخصوص به خودش را دارد که قبل از انجام این کار باید حتما آنها را بدانید.

مزایا ایمپلنت

  1. بهبود یافتن ظاهر دندانی
  2. بهبود یافتن گفتار
  3. ماندگاری بسیار بالا
  4. لغزش نداشتن در داخل دهان
  5. بهبودی سلامت دهان و دندان
  6. راحت تر غذا خوردن
  7. اعتماد به نفس بهبود یافته

معایب ایمپلنت

  1. هزینه زیاد
  2. درد پس از کاشت ایمپلنت
  3. احتمال ترمیم مجدد در طولانی مدت
  4. ریسک های جراحی مانند: عفونت، خون ریزی، شکست در درمان، وارد شدن آسیب به اعصاب و غیرهالزام به معاینات منظم ایمپلنت توسط دندان پزشک متخصصتان
  5. بی حس شدن گوشه لب در برخی موارد
  6. زمانبر بودن
  7. ممکن است دندان به طور مختصر آسیب ببیند

سخن آخر

شما باید برای انجام هر کاری به خصوص موارد پزشکی، مزایا و معایب آن کار را در نظر بگیرید تا با خیال راحت آن را انجام دهید. با مراجعه به سایت تهران دنتال ایمپلنت می‌توانید همه چیز را در باره ایمپلنت بدانید و اطلاعات خود را افزایش دهید تا در آینده با مشکلی مواجه نشوید.





:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 مهر 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: